Aktuelno:
Zbog trenutnih rokova,
posebna pogodnost.

Kako poručiti kuhinju ili plakar

Procedura za klijente u Beogradu i SRB
Kako kupiti, tj. poručiti kuhinju ili plakar. Put do kvalitetne kuhinje ili kvalitetnog plakara uz poštovanje svih dogovora i rokova ne može biti kraći od ovoga. Da bi smo detaljno objasnili čitav postupak poručivanja i izrade proceduru smo podelili u 4 koraka, pri tom svaki od koraka sadrži radnje koje je neophodno ispoštovati da bi saradnja bila korektna i na obostrano zadovoljstvo.
1.
korak
SASTANAK
Kontaktirajte nas i zakažite sastanak
Kontaktirajte nas preko telefona, Vibera, WhatsApp-a ili e-mail-a i zakažite sastanak. Prvi sastanak je kod nas. Zakazivanje sastanak je obavezno! Ako niste zakazali, a došli ste najverovatnije nećemo moći odvojiti vreme za Vas.  Sastanak prethodno morate zakazati. Kontakt podatke možete pronaći OVDE.
Priprema za sastanak
Na sastanak je potrebno doneti okvirne mere prostora. Takođe, ako ste u mogućnosti, od velike koristi bi bilo da napravite par fotografija prostora. Uputstvo i alat za okvirno merenje možete pronaći OVDE.
Dolazak na sastanak
Na sastanak dolazite u prethodno dogovoreno vreme. Ukoliko odustanete od sastanka obavestite nas na vreme kako bi smo taj termin ustupili drugom zainteresovanom klijentu. Adresu i rutu za GoogleMaps navigaciju možete pronaći OVDE.
Izrada idejnog rešenja
Na sastanku, u Vašem prisustvu, kompjuterski radimo 3D idejno rešenje. Bićete uključeni u proces crtanja, odnosno korak po korak u 3D crtež ubacujemo sve Vaše želje i zahteve vezane za projekat. Prisustvovaćete idejnom projektovanju na osnovu okvirnih mera koje ste doneli. Primer idejnog 3D rešenja možete pronaći OVDE.
Izbor materijala
Na sastanku, u toku izrade idejnog 3D rešenja birate materijale. U ponudi imamo veliku kolekciju materijala.  Odlučujete se za boju/dezen korpusa, frontova, radne ploče, zidne obloge i td. Opise materijala možete pronaći OVDE.
Formiranje cene (ponude)
Na sastanku, na osnovu prihvaćenog idejnog 3D rešenja i izabranih materijala, pred Vama izračunavamo cenu. Cena se izračunava tako što u naš ONLINE kalkulator unosimo sve utvrđene paramete. Parametri su dimenzije svih elemenata iz idejnog 3D rešenja, šifre materijala i ostali bitni detalji. Dobijena cena je apsolutno precizna i odnosi se na Vama prikazano idejno 3D rešenje. Nema skrivenih troškova.  Na kraju sastanka dobićete odštapanu detaljnu ponudu. Idejni 3D crtež možete preuzeti besplatno, ali samo ako odmah prihvatate našu cenovnu ponudu. Međutim ako niste sigurni da ćete kuhinju/plakar raditi kod nas idejni 3d crtež  ne možete besplatno preuzeti i u tom slučaju cena preuzimanja idejnog 3D crteža iznosi 2% od izračunate cene kuhinje/plakara.  Način i princip izračunavanja cene kuhinje možete pronaći OVDE.

2.
korak
MERENJE
Precizno merenje
Kada prihvatite našu ponudu, dolazimo na Vašu adresu u vreme koje prethodno dogovorimo. Vršimo precizno merenje svih detalja bitnih za kvalitetnu i preciznu izradu i montažu. Precizne mere su jedine mere na osnovu kojih možemo započeti realizaciju projekta. Opis našeg preciznog merenja možete pronaći OVDE.
Izrada FINALNOG 3D rešenja
Na osnovu prethodno pomenutih preciznih mera u narednih nekoliko dana radimo finalno 3D rešenje. Finalno 3D rešenje je kompletan crtež koji sadrži nacrtane sve detalje vezane za izradu kuhinje/plakara. On generiše krojnu listu, prikazuje detaljnu unutrašnjost kuhinje/plakara i apsolutno je merodavan za realizaciju projekta.  Primer finalnog 3D rešenja možete pronaći OVDE.
Vaša saglasnost sa finalnim 3D rešenjem
Kada završimo finalno 3D rešenje bićete pozvani na drugi sastanak kod nas na prezentaciju i prihvatanje finalnog projekta. Bićete upoznati sa svim detaljima na crtežu. Kada Vam predočimo sve vezano za projekat odlučujete da li je to Vaš konačan izbor oblika i materijala.
Potpisivanje SAGLASNOSTI i avansne potvrde
Kada usvojite finalno rešenje potpisujemo SAGLASNOST na kojoj su jasno navedeni svi detalji vezani za uključene materijale, napomene i ostalo. Potpisujete avansnu potvrdu na kojoj je jasno označena konačna cena, visina avansa, ostatak za uplatu, a takođe i dogovoreni rok izrade. Visina avansa je standardno 50% od ukupne vrednosti kuhinje/plakara.

3.
korak
IZRADA
Izrada kuhinje/plakara
Izrada započinje posle uplate avansa. Uzevši u obzir činjenicu da se krojna lista generiše iz finalnog 3D crteža, kuhinja/plakar biće u suštini potpuna realizacija tog trodimenzionalnog crteža. O kvalitetu izrade opširnije OVDE, dok izdvojene detalje o preciznosti izrade možete pronaći OVDE.

4.
korak
MONTAŽA
Transport do mesta montaže
Transport se vrši najčešće dan uoči montaže ili na sam dan montaže u zavisnosti od dogovora. Svi elementi unutar kombija su maksimalno zaštićeni. Transport i unošenje u stan vrše odgovorna lica.
Montaža
Nakon transporta vršimo montažu kuhinje/plakara. Proces montaže zahteva maksimalnu preciznost samim tim i dosta vremena. U zavisnosti od komplikovanosti i veličine projekta, prostora u stanu kao i od "kućnog reda" u zgradi montaža može da traje pola dana, dan ili dva dana (u retkim slučajevima više od dva dana).
Završetak montaže.
Klijent zadovoljan!
Na kraju procesa montaže zadovoljan klijent isplaćuje ostatak od dogovorene cene kuhinje/plakara.

Takođe pogledajte:
Specijalizovani za kuhinje i plakare.
A uz to, poštujemo dogovorene rokove.
Telefon, Viber, WhatsApp,
e-mail
Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9.00 - 17.00 h
mogućnost za sastanak i posle 17.00 h

Subota,  9.00 - 15.00 h

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE
Adresa
(kako do nas)
Sva prava zadržana
NOVE © 2020