Aktuelno:
Zbog trenutnih rokova,
posebna pogodnost.

Brzi odgovori

Najčešća pitanja (FAQ)
U prilogu se nalaze najčešća pitanja koje klijenti postavljaju prilikom prvog kontakta, pre zakazivanja sastanka. Ispod svakog pitanja nalazi se naš ODGOVOR. 
Koja je okvirna cena kuhinje po metru dužnom?
ODGOVOR:
Nemamo cene po metru dužnom. Cene formiramo pomoću "Kalkulatora kuhinja". Ne postoji matematički obrazac po kojem bi se cena kuhinje mogla formirati na osnovu dužnog metra.
Zakažite sastanak kod nas, donesite nam okvirne mere prostora, uradićemo 3D idejno rešenje, izabraćete materijale i dobićete preciznu ponudu.
Ako se interesujete iz inostranstva, pošaljite nam idejno rešenje, grubu skicu ili nacrt sa naznakama vezanim za materijale i okove i poslaćemo Vam peciznu ponudu.
Kako (zašto) nemate cenu po dužnom metru?
ODGOVOR:
Da bi smo ostali u dobrim odnosima i posle montaže kuhinje i da bi ste nas posle preporučili drugima.
Zar ne možete dati neku okvirnu ponudu?
ODGOVOR:
Žao nam je, ne radimo sa okvirnim ponudama, dajemo samo PRECIZNE ponude, a to je naravno u obostranom interesu.
Koja je šifra za "Kalkulator kuhinja"?
ODGOVOR:
Klijenti ne mogu pristupiti ONLINE Kalkulatoru kuhinja iz više opravdanih razloga,
ali uvek možete zakazati sastanak, doći do nas i prisustvovati procesu korišćenja Kalkulatora kuhinja.
Kalkulator smo napravili kao veoma opširan i precizan alat i nestručno korišćenje od strane lica koje nije obučeno za to može dovesti samo do zabune bez validnog rezultata. Kalkulator je zamišljen kao ONLINE alat unutar našeg sajta koji pruža mogućnost preciznog IZRAČUNAVANJE CENE OD STRANE STRUČNOG LICA PRED KLIJENTOM PREKO NAŠEG DIGITALNE PLATFORME.
Jednostavno rečeno, postupak unošenja parametara je previše kompleksan i klijenti ne mogu sami da koriste ovaj alat.
Kada možete doći da izmerite kuhinju i date ponudu?
ODGOVOR:
Merenje vršimo tek kada izračunamo cenu kuhinje, a Vi se složite sa tom cenom. Ne dolazimo na teren pre nego se složite sa cenom.
Kako možete odrediti cenu bez prethodnog merenja?
ODGOVOR:
Jednostavno, zakažite sastanak kod nas, donesite nam okvirne mere prostora, uradićemo 3D idejno rešenje, izabraćete materijale i dobićete preciznu ponudu. Ako Vam ponuda odgovara, dogovaramo vreme kada mi možemo doći do Vas da detaljno izmerimo prostor. Posle toga, na osnovu naših mera radimo finalni projekat.
Zar nije Vaš posao da prvo dođete i izmerite?
ODGOVOR:
Ne, to nije naš princip rada.
Šta trebamo izmeriti pre sastanka?
ODGOVOR:
Pre sastanka morate OKVIRNO izmeriti nekoliko dimenzija važnih za izradu 3D idejnog rešenja. Upustvo za okvirno merenje možete pronaći ovde.
Možemo li Vam poslati crtež, a da Vi nama pošaljete ponudu?
ODGOVOR:
Naravno, ako nam pošaljete crtež kuhinje/plakara, tj. prikaz idejnog rešenja kuhinje/plakara uz kratak opis materijala i okova odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i to sa preciznom cenom. Imajte u vidu da primamo dosta mail-ova i da prioritet u odgovaranju imaju isključivo jasni zahtevi sa crtežima koji prikazuju izgled buduće kuhinje ili plakara (ručno nacrtani na papiru i fotografisani ili crteži urađeni u nekom od programa i sl.).
Mail-ove koji u prilogu imaju samo tlocrt stana, bez jasnog opisa materijala i okova, mail-ove koji nisu dovoljno jasni ili mail-ove u kojima primetimo više primalaca istog tog mail-a, ne smatramo ozbiljnim zahtevima i na njih ne odgovaramo.  
Ako Vam pošaljemo mere, možete li nam poslati idejno rešenje?
ODGOVOR:
Idejno rešenje, ako se stvarno radi prema merama koje dostavljate, potrebno je crtati minimum jedan do dva sata. Radi se o ozbiljnom utrošku vremena, a bez garancije da će nas osoba koja je idejno rešenje zahtevala ponovo kontaktirati kada joj pošaljemo crtež. Poučeni lošim iskustvom, idejna rešenja sada radimo isključivo klijentima koji nas posete i pokažu spremnost da sa nama učestvuju u izradi istog kombinujući svoje zahteve sa našim sugestijama.

Idejna rešenja šaljemo po difoltu samo klijentima koji se nalaze u inostranstvu (za to imamo razrađen sistem komunikacije putem mail-ova, a to je ujedno i jedini način da se kuhinja prezentuje takvim klijentima).
Radite li kuhinje za inostranstvo?
ODGOVOR:
Da, radimo kuhinje za inostranstvo. Izradimo kuhinju, upakujemo, organizujemo transport i pošaljemo.  Nemačka, Austrija, Švajcarska, Francuska....gde god Vam je potrebno.
Ako nam ponuda odgovara, dolazite li meriti u inostranstvo?
ODGOVOR:
Da, ako Vam ponuda odgovara, možemo dogovoriti naš dolazak radi uzimanja preciznih mera. Ako mislite da su mere koje ste sami izmerili dovoljne, možemo kuhinju uraditi i po tim merama.
Koji je rok za izradu?
ODGOVOR:
Rok za izradu kuhinja je standardno 45 dana računajući od uplate avansa. U vreme praznika ili godišnjeg odmora na tih 45 dana dodajemo i praznične dane, odnosno dane godišnjeg odmora.
Koliko iznosi avans?
ODGOVOR:
Avans iznosi 50% od ukupne cene.
Da li dajete garanciju?
ODGOVOR:
Da, na sve šta izradimo dajemo garanciju. Informacije o garanciji možete pronaći ovde.
Takođe pogledajte:
Specijalizovani za kuhinje i plakare.
A uz to, poštujemo dogovorene rokove.
Telefon, Viber, WhatsApp,
e-mail
Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9.00 - 17.00 h
mogućnost za sastanak i posle 17.00 h

Subota,  9.00 - 15.00 h

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE
Adresa
(kako do nas)
Sva prava zadržana
NOVE © 2020