Česta pitanja

i još češći odgovori
U prilogu se nalaze pitanja koje klijenti često postavljaju prilikom telefonskog razgovora. Ispod svakog pitanja nalazi se naš ODGOVOR. 
Koja je cena po dužnom metru
ODGOVOR:
Ne koristimo cene po dužnom metru. Cene formiramo na osnovu idejnog rešenja, izbora materijala, načina otvaranja i ostalih bitnih informacija. Koristimo samo precizne cene.
Kako (zašto) nemate cenu po dužnom metru ili kvadratu?
ODGOVOR:
Zato šta
nije moguće odrediti okvirnu cenu kvalitetne kuhinje ili kvalitetnog plakara po principu dužnog metra, kvadratnog metra i sl.
Zar ne možete dati neku okvirnu ponudu, većina tako radi?
ODGOVOR:
Žao nam je, ne radimo sa okvirnim ponudama, dajemo samo
PRECIZNE ponude. Ne bi smo ulazili u to kako drugi rade. U svakom slučaju su te okvirne cene na nečiju štetu.
Kada možete izaći na teren da date ponudu ?
ODGOVOR:
Mi izlazimo na teren samo radi preciznog merenja prostora, a to tek nakon Vašeg prihvatanja naše ponude. Morate nam dostaviti crtež, i izbor materijala da bi ste dobili ponudu ili morate zakazati sastanak na kojem ćemo uraditi 3D rešenje i izračunati cenu.
Ponudu formiramo na osnovu okvirnih mera koje ćete dostaviti ili doneti na sastanak. Ako Vam cena odgovara onda ćemo mi posle toga doći kod Vas i detaljno izmeriti prostor. Uputstvo za okvirno merenje možete pogledati ovde.

ZAKLJUČAK
Okvirne mere su sasvim dovoljne za formiranje precizne ponude.
Zar nije Vaš posao da prvo dođete i izmerite?
ODGOVOR:
Ne, to nije naš obavezan posao. Dolazimo na merenje tek po Vašem prihvatanju naše ponude.
Šta trebamo izmeriti pre sastanka?
ODGOVOR:
Pre sastanka morate OKVIRNO izmeriti nekoliko dimenzija važnih za izradu 3D idejnog rešenja. Upustvo za okvirno merenje možete pronaći ovde.
Da li možemo poslati mail sa crtežom i izborom materijala?
ODGOVOR:
Naravno, ako nam pošaljete crtež kuhinje (plakara), tj. prikaz idejnog rešenja kuhinje (plakara) uz kratak opis materijala i okova odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i to sa preciznom cenom. Imajte u vidu da primamo dosta mail-ova i da prioritet u odgovaranju imaju isključivo jasni zahtevi sa crtežima koji prikazuju izgled buduće kuhinje ili plakara (ručno nacrtani na papiru i fotografisani ili crteži urađeni u nekom od programa i sl.).
Ako zahtev nije jasan verovatno ćemo Vam navesti šta da ispravite ili dodate.
Ako Vam pošaljemo mere, možete li nam poslati idejno rešenje?
ODGOVOR:
Idejno rešenje, ako se stvarno radi prema merama koje dostavljate, potrebno je crtati minimum jedan do dva sata. Radi se o ozbiljnom utrošku vremena, a bez garancije da će nas osoba koja je idejno rešenje zahtevala ponovo kontaktirati kada joj pošaljemo crtež. Poučeni lošim iskustvom, idejna rešenja sada radimo isključivo klijentima koji nas posete i pokažu spremnost da sa nama učestvuju u izradi istog kombinujući svoje zahteve sa našim sugestijama.

Idejna rešenja šaljemo po difoltu samo klijentima koji se nalaze u inostranstvu (za to imamo razrađen sistem komunikacije putem mail-ova, a to je ujedno i jedini način da se kuhinja prezentuje takvim klijentima).
Koji je rok za izradu?
ODGOVOR:
Standardan rok za izradu je 45 dana računajući od uplate avansa. U vreme praznika ili godišnjeg odmora na tih 45 dana dodajemo i praznične dane, odnosno dane godišnjeg odmora. Međutim, rokovi često zavise od trenutnih poslova pa se može desiti da su duži od 45 dana u trenutku kada se interesujete za naše usluge (pošaljite upit pa ćemo Vam javiti koji su naši trenutni rokovi). Informaciju o trenutnom roku možda možete pronaći ovde.
Koliko iznosi avans?
ODGOVOR:
Avans iznosi 50% od ukupne cene.
Da li dajete garanciju?
ODGOVOR:
Da, na sve šta izradimo dajemo garanciju. Informacije o garanciji možete pronaći ovde.
Takođe pogledajte:
Više o nama
Specijalizovani za kuhinje i plakare.
A uz to, poštujemo dogovorene rokove.
Telefon, Viber, WhatsApp,
e-mail
Radno vreme

Ponedeljak - petak, 9.00 - 17.00 h
mogućnost za sastanak i posle 17.00 h

Subota,  9.00 - 15.00 h

OBAVEZNO ZAKAZIVANJE
Adresa
(kako do nas)
Sva prava zadržana
NOVE © 2023

Sajt prvi put objavljen 2009.god.
Podeli
Podelite ovu stranicu sa svojim prijateljima
Facebook share button
Twitter share button
Pinterest share button
Google+ share button
Viber share button
WhatsApp share button