Radionica  za  izradu  kuhinja,  nameštaja  i  stolarije

KataloziInformacije

Pogodnosti

Želite  kvalitet ?
Ovo je                         !
Sudopere
i slavine
Okov za
klizne
plakare
Ručice
Okov za izradu kuhinja, kliznih plakara i ostalog nameštaja. Izrađen od izdržljivih materijala i podvrgnut zahtevnom testiranju. Obezbeđuje kvalitetne dinamičke i statičke potrebe.
Okov za
kuhinje i nameštaj
   U našoj proizvodnji kuhinja i nameštaja po meri koristi se većina najkvalitetnijih okova dostupnih na našem tržištu. Kao najglavnija firma čiji okov Radionica NOVE koristi izdvaja se nemački Hettich. Hettich je polazni okov koji je uračunat u cene naših proizvoda po meri jer zadovoljava gotovo sve zahteve naših klijenata.
   U slučajevima kada klijent izrazi želju za okovom druge firme (npr. BLUM), naša radionica svakako izlazi u susret tom zahtevu. Kao primarni okov za klizne plakare koristimo okove firme LAGUNA, čiji su okovi poznati kao bešumni i visoko kvalitetni. Takođe, po zahtevu klijenta i u klizne plakare se mogu ugraditi okovi firme koju klijent zahteva.
Prelistajte online kataloge okova koji su najzastupljeniji u našoj proizvodnji po meri : 
Kada su u pitanju ručice i sudoperski limovi Radionica NOVE opciono prepušta svojim klijentima nabavku istih zbog ogromnog izbora ručica i sudoperskih limova kao i zbog velike raznovrsnosti u njihovom dizajnu i velikog raspona cena. Međutim u mogućnosti ste ipak da nama prepustite i tu zadnju stavku jednostavnim izborom željenih ručica i željenog sudoperskog lima u izložbenoj ili kataloškoj ponudi naših dobavljača.
Okov za
kuhinje i nameštaj
Sudopere
i slavine
Katalozi  okova