Radionica  za  izradu  kuhinja,  nameštaja  i  stolarije

KataloziInformacije

Pogodnosti

Želite  kvalitet ?
Ovo je                         !
Osnovne dimenzije kuhinja koje praktikujemo su:
- visina radne ploče 86-91cm;
- odignutost donjih elemenata od poda 10-15cm;
- dubina donjih delova 55cm + krilo
- dubina gornjih (visećih) elemenata 28cm + krilo (po zahtevu 33cm + krilo)
- debljina radne ploče 38mm (~ 4cm)
- dubina radne ploče (od čela radne ploče do zida) 60cm
- visina gornjih (visećih) elemenata po zahtevu klijenta (npr. 60-72-80-90cm..)

  Naše kuhinje mogu da sadrže sve posebne dodatke po vašoj želji bilo da su u pitanju aluminijumska krila sa staklom, kaljena stakla, žičani elementi na izvlačenje, inotech ili tandembox fioke (ladice) ili nešto drugo od posebnih dodataka, a da je dostupno na našem tržištu. Pogledajte KATALOG  RASPOLOŽIVIH  OKOVA.
  Kuhinje od medijapana u radionici "NOVE" izrađuju se u kombinaciji medijapan-univer, pri čemu se kuhinjski frontovi (krila) izrađuju od medijapana, dok se univer (EGGER Austrija) koristi za izradu korpusa kuhinje. U određenim slučajevima, a po želji klijenta određene vidljive površine se takođe izrađuju ili oblažu medijapanom (bočne vidljive stranice, donje vidljive sranice visećih elemenata i sl.) što se dodatno uračunava u cenu kuhinje. Medijapanska krila mogu se farbati, odnosno lakirati, plastificirati ili furnirati. Kao najbolja verzija kuhinja od medijapana izdvajaju se kuhinje od farbanog medijapana visokog sjaja (polirani medijapan). Pogledajte sve tri načina završne obrade medijapana i odlučite se za onaj koji vam najviše odgovara:
Galerija  fotografija
Kuhinje  od  medijapana (MDF-a)
   Za odabir radne ploče koristi se kolekcija radnih ploča debljine 38mm (Egger Austrija) i svaka od njih ima zaobljenu čeonu stranu radijusa 4mm. Okov uračunat u osnovnu cenu ovakvih kuhinja u cenovniku jeste okov najvišeg kvaliteta nemačkog proizvođača HETTICH, a po vrlo povoljnim cenama (u našoj radionici povoljniji od BLUM-a). Po zahtevu klijenta moguća je ugradnja okova austrijskog proizvođača BLUM  visokog kvaliteta. Za niže klase okova insistiramo na apsolutnoj spremnosti klijenta za ugradnjom istih.